Grootste 3-daagse opruiming bij PartyCom Kledingverhuur ooit!

Verkoop van honderden kostuums en accessoires!

Op zoek naar een leuke outfit voor de carnaval? Actief op school, kinderdagverblijf, in het theater of op toneel? Maar ook wanneer uw kinderen of kleinkinderen helemaal gek van verkleden zijn? Is dit uw kans! Voor de 5-de keer in het 17 jarig bestaan organiseren wij op 29, 30, 31 januari een mega grote 3 daagse opruiming, waarbij honderden kostuums en accessoires, voor zeer aantrekkelijke prijzen worden verkocht.

Jaren 80/90 outfit of gouden eeuw kostuum?

In het grote voorportaal van ons bedrijf staan rekken vol kleding. Thematisch maar ook theaterkostuums. Bakken met hoeden en tassen die voor een paar euro een nieuwe eigenaar krijgen. Rijen met schoenen en bakken met pruiken. Prijsbordjes met daarop o.a. 2,50, 5, 7,50 en 15 euro! De verwachting is dat het druk zal worden. “Vorig jaar was er enorm veel animo”.

Uitbreiding gala-afdeling

“We willen met deze verkoop ruimte maken voor de nieuwe collecties en met name ook investeren in onze gala-afdeling. We zien dat de vraag naar galakleding blijft toenemen. Dagelijks kleden we heren in een mooie smoking en dames in een cocktail- of galajurk. We hebben het nu druk met het kleden van dames en heren voor het ondernemersgala en we hebben alweer de eerste jonge heren en dames gekleed voor de verschillende schoolgala’s in april”. Dat ook heren en dames met een grotere kledingmaat bij PartyCom terecht kunnen willen we graag nog even onder de aandacht brengen. “Ook in grote maten hebben we enorm veel keuze, daarin zijn we echt gespecialiseerd’.

Carnaval

“Natuurlijk maken we ook ruimte voor nieuwe carnavalskostuums want ook daar zullen we het de aankomende weken weer erg druk mee krijgen. Er gaan ook een aantal dezelfde kostuums de verkoop in, wat natuurlijk weer erg interessant is voor groepen. Kortom het is zeker de moeite waard om even langs te komen. 29 januari a.s. start onze GROOTSTE 3-DAAGSE MEGA SALE ooit. Vanaf woensdag 29 januari a.s. maken wij plaats voor nieuwe verkleedkostuums en galakleding. We ruimen honderden kostuums en accessoires op tegen bodemprijzen.

We verkopen meer dan ooit! Zorg dat je er op tijd bij bent. We vullen iedere avond bij, zodat het ook op donderdag en vrijdag de moeite waard is om te komen struinen.. Like onze pagina via https://www.facebook.com/partycom.nl/ en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes.

3-daagse verkoop