Vintage liefhebbers opgelet!

Ben je nog op zoek naar originele kleding uit de jaren 60/70/80 en 90 dan is het zeker de moeite waard om even bij ons langs te komen.


Vintage’74 is een onderdeel van PartyCom en bevindt zich op onze bovenverdieping van ons bedrijf.

Op deze verdieping kun je Vintage kleding en accessoires kopen.


Het concept Vintage’74 werd ontwikkeld naar aanleiding van de grote vraag naar vintage & retro kleding en accessoires. Wie een kijkje komt nemen bij Vintage’74 zal het idee hebben dat hij / zij een woonkamer uit de jaren 70 binnenstapt. De inrichting is compleet met retrobehang, oude meubels en woonaccessoires. Voor de liefhebbers allemaal te koop voor een leuke prijs. Maar de nadruk ligt natuurlijk op de verkoop van kleding en mode accessoires. Vintage en retrokleding met een grote knipoog naar de jaren ’50, ’60 en ’70. Maar ook de jaren ’80 en ’90 zijn goed vertegenwoordigd. Uiteraard allemaal origineel.


Wat kun je bij ons vinden?

Voor de dames; Afghaanse jassen, dresses, tops, blouses, petticoats en bolero's.

Maar ook suède gilets, leren jassen, colberts en wollen truien voor de heren. Maar ook accessoires als laarzen, schoenen, sieraden, tassen, hoeden en sjaals.

Zelfs voor Vintage stoffen kun je bij ons terecht.


Kortom heb je geen thema- of galafeest maar houdt je wel van Vintage kleding en accessoires ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vintage’74 heeft dezelfde openingstijden als PartyCom.

Vintage'74