Wij zijn een van de grotere kledingverhuur bedrijven uit Nederland. Met een collectie van ruim 25.000 kostuums en een vloeroppervlakte van 1100m2 kleden wij dagelijks een groot aantal klanten. Om u een zo goed mogelijk beeld te laten geven van ons bedrijf kunt u op onderstaande link klikken. U kunt dan virtueel door ons bedrijf wandelen.

Veel plezier!!


Klik hier voor de virtuele rondleiding door PartyCom!


Thema- en galakleding

Onze collectie is opgedeeld in thema-, theaterkostuums en galakleding. Op onze gala-afdeling vindt u een ruime collectie aan cocktail-, gala- en trouwjurken. Voor de heren smokings, rokkostuums en jacquets. Vanzelfsprekend ook met alle bijbehorende accessoires zoals tasjes, schoenen, hoeden en sieraden. De thema-afdeling bestaat met name uit vele duizenden zeer uiteenlopende themakostuums. Dit varieert van landenkostuums tot dierenpakken maar ook voor glitter-, en of sprookjeskostuums bent u bij ons aan het juiste adres!


Feestartikelen

Naast het verhuren van kleding zijn wij eveneens leverancier van bijbehorende feestartikelen. Op onze webshop www.partycomfeestartikelen.nl vindt u een overzicht van ons uitgebreide assortiment. Ook voor de verhuur van decoratiematerialen kunt u bij ons terecht. Met name onze thema Partyboxen zijn onze specialiteit. Ook horecabenodigdheden als statafels, klapstoelen, glaswerk en partytenten zijn bij ons te huur. Kortom wij kunnen een ieder die een (thema) feest geeft of heeft van dienst zijn.


Workshops

Geen feest op korte termijn? Ook dan heeft u een excuus om eens een kijkje te komen nemen in ons feestelijke “sprookjespaleis”.
Op onze eerste verdieping geven wij workshops en kinderpartijtjes! O.a. “verkleed op de foto” “grime”en “schmink” workshops staan bij ons op het programma. Beleef een gezellige middag of avond met vriendinnen / familie of collega’s. Succes verzekerd! Dit geldt overigens ook voor onze kinderpartijtjes bij ons op lokatie. Zeer populair is o.a. “model voor één dag”.


Ons team

Misschien wel het allerbelangrijkste zijn de gezichten achter ons bedrijf.
Eigenaresse Daniëlle de Groot-Wolters startte PartyCom op 1 mei 2002. Met een afgeronde HBO studie bedrijfspresentatie en een baan als marketingcommunicatiemanager gooide zij het roer volledig om. Daniëlle die van jongs af aan themafeestjes organiseert besluit een eigen bedrijf te starten. Ze zoekt op dat moment naar een combinatie van evenementenorganisatie en communicatie. Met de bedrijfsnaam PartyCom (Party = feest) (Com = communicatie) verenigt zij deze beide disciplines.


In eerste instantie begint Danielle kleinschalig. Haar garage aan huis wordt omgetoverd tot een kleine bedrijfsruimte waar zij met zelf samengestelde Partyboxen en complete draaiboeken feestvierders in de regio handvaten biedt om in een handomdraai een themafeestje te organiseren. De Partyboxen die zij zelf samenstelt zijn er zowel voor kinderpartijtjes als voor volwassen themafeesten en bevatten naast themakleding ook thema attributen en een handig draaiboek.


Naar aanleiding van de verhuur van Partyboxen krijgt PartyCom steeds meer vraag naar aanverwante artikelen. Met de opkomst van de vele jaren 70 / 80 feesten in de regio komt er met name veel vraag naar de verhuur van volwassen themakleding.

Binnen korte tijd is het bedrijf dusdanig uitgegroeid dat de garage aan huis te klein wordt. Ruim een jaar na de start van PartyCom opent Danielle in juni haar eigen bedrijfspand aan de Factorij in Zwaag.


De vele uren die Danielle in haar bedrijf steekt beginnen haar vruchten af te werpen. Nog geen jaar na de verhuizing naar dit bedrijfspand is al duidelijk dat ook dit pand snel te klein zal zijn. De collectie en de omvang klanten breidt zich dusdanig uit dat er gezocht moet worden naar een groter pand. In januari 2005 wordt een groter pand aan de Corantijn geopend. PartyCom bestaat op dat moment ruim 2,5 jaar en beschikt dan al over vele duizenden themakostuums. Met de intrede in dit pand wordt ook steeds meer de nadruk gelegd op de verhuur van kleding. In de loop der tijd word gestart met de organisatie van workshops en wordt er een aparte gala-afdeling ingericht.


Het klantenbestand groeit explosief. Danielle werkt dan ook al geruime tijd niet meer alleen. Samen met 7 enthousiaste collega’s, die zelf ook wel van een feestje houden, proberen zij de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.


In september 2011 is PartyCom verhuisd naar De Marowijne 39 op hetzelfde industrieterrein in Zwaag. Grote winst is de aparte gala-afdeling. De gala afdeling bestaat uit honderden cocktail, galajurken, smokings, rokkostuums en jacquets.


Inmiddels werkt het bedrijf niet meer alleen regionaal. Door de mogelijkheid tot online verhuur worden er ook zeer regelmatig kostuums per post verzonden door het hele land. Toch blijft het nog steeds een feestje om bij ons op lokatie iets uit te zoeken. Wie voor het eerst bij ons binnenstapt kijkt zijn ogen uit bij het zien van al onze unieke creaties.