Om uw feest geheel in stijl aan te kleden verhuren wij ook decoratiemateriaal. Het decoratiemateriaal leveren wij in 14 thema s. Voor particulieren of kleine bedrijfsfeesten verhuren wij Partyboxen. Daarnaast verhuren wij ook los decoratiemateriaal en hebben wij eveneens complete themapakketten samengesteld die o.a. ook zeer geschikt zijn voor horecagelegenheden. Deze decoratie themapakketten bestaan uit een door ons samengesteld pakket aan decoratiemateriaal voor een vaste lage huurprijs.

Partyboxen (huur) U kunt bij ons terecht voor complete Partyboxen die een schat aan attributen bevatten om uw feestruimte om te toveren in een door uw gewenst thema. Standaard ontvangt u twee boxen vol met decoratiemateriaal en accessoires die uw gasten kunnen dragen tijdens het feest. De boxen kunnen worden uitgebreid met kleding. Per thema word de inhoud van de boxen beschreven.

Decoratiemateriaal (huur) U geeft een Tropisch feest? Bij ons kunt u terecht voor de huur van een palmboom of een limboset. Piratenfeest? Dan hebben wij voor u een echte schatkist in de verhuur. Kortom welk themafeest u ook geeft bij ons kunt u de attributen huren om uw feestruimte geheel in stijl aan te kleden.

DECORATIE