Kinderpartijtje Prinsessen (verkleedkisten)

€ 65,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Welke meisje droomt er nu niet van? Voor één dag een echte prinses zijn. Vaak gehuld in een jurk van moeder en veel te hoge hakken spelen de jonge dames dat ze prinsessen zijn.


Op het prinsessenfeest wordt het allemaal nog echter. De kinderen mogen zich gaan kleden in mooie prinsessenjurken en ook de prinsessen kroontjes, - muiltjes, - tasjes en juwelen zullen niet ontbreken. Uiteraard is aan de eventueel aanwezige prinsen gedacht. Zij worden gehuld in een prinsencape en een prachtige kroon zal op hun hoofd prijken. Terwijl de prinsessen zich met de meegeleverde make-up omtoveren tot heuse schonen, maken vader, moeder en de eventueel aanwezige prinsen zich op voor de jurering van de Miss Prinses verkiezing. Na afloop van deze verkiezing kunnen de jongere prinsessen eventueel worden voorgelezen uit diverse sprookjesboeken. Verder kan het prinses memorie spel worden gespeeld en kan er onder Het eten film worden gekeken. Uiteraard een echte prinsessenfilm. Het feest eindigt met voor iedere prinses een

presentje en een certificaat. Onze Partyboxen zijn complete verkleedkisten bestaande uit versiering, decoratie, spelmateriaal, (verkleedkleding)


Standaard: 8 kinderen

Prijs: €65,00

Borg: €65,00

Meerprijs extra kind: €8,00

Partyboxen kunnen 1 tot 2 dagen van te voren worden opgehaald.

Retour brengen kan de dag na het partijtje.